Näytteilleasettajat

Ifolor Oy

Ifolorin osastolla pääset tutustumaan kuvatuotteiden inspiroivaan maailmaan. Esillä on paljon mallituotteita ja kirsikkana kakun päällä messujen avajaispäivänä julkistettavat Vuoden kuvakirja 2014 -kilpailun finalistikirjat. Saat inspiraatiota omien kuvamuistojen tallentamiseen ja voit kysyä myös vinkkejä kuvakirjan tekemiseen.

Äänestä Vuoden kuvakirja 2014 ja voita!

Vuoden kuvakirja 2014 -finaaliäänestys on käynnissä ifolorin messuosastolla. Tule selaamaan yllättäviä, luovia ja inspiroivia finaalikirjoja osastollemme ja äänestä suosikkiasi. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan muun muassa upeilla kameraominaisuuksilla varustettu Nokia Lumia 1020 ja Kamera-lehden vuosikertoja.

Kerro oma onnenhetkesi #ifolorkirjamaraton’ssa ja voita!

Teemme #ifolorkirjamaraton-kampanjassa Ifolorkirjoja yhtäjaksoisesti yli 42 tuntia – myös sinut on kutsuttu mukaan! Osallistu jakamalla oma onnenhetkesi joko paikan päällä Kuva&Kamera -messuilla, Twitterissä hashtagilla #ifolorkirjamaraton tai osoitteessa www.ifolor.fi. Voit osallistua tekstillä tai kuvalla. Arvomme aina tasatunnein 50€ arvoisen ifolorin lahjakortin. Teemme onnenhetkistä Ifolorkirjan, joka julkaistaan kotisivuillamme.

Ifolorin kuvaviikko – kaikki tuotteet tarjouksessa!

Ifolorin kuvaviikko sisältää mahtavia tarjouksia messujen ensimmäisestä päivästä alkaen: kaikki digikuvat puoleen hintaan sekä kaikki kuvatuotteet vähintään 10 % alennuksella. Kun tilaat samaa tuotetta kaksi tai enemmän, saat niistä 15 % alennuksen. Tarjoukset voimassa 13.3. asti.

Osasto:
5d10
Osoite:
Posliinitehtaankatu 1, 04260 KERAVA
Web-osoite:
Puhelinnumero:
(09) 348 400
Faksi:
(09) 348 40 399
< takaisin

Uutiset

Kevätliikuntakausi avattiin vauhdikkaasti GoExpossa >

Kymmenien liikuntalajien kokeileminen sai kävijöiden posket punaisiksi viikonloppuna Messukeskuksessa. GoExpossa pääsi testaamaan liaanihyppyä, golfia, kumpuilevia fillariratoja ja lukuisia muita lajeja….

Lue lisää >
Sami Reivinen Vuoden Muotokuvaaja 2014 >

Katso tiedote täältä

Lue lisää >
Vuoden Lehtikuvat 2013 -kilpailun voittajat julkistettiin Kuva&Kamera messuilla 7.3. >

Vuoden Lehtikuvat 2013 -kilpailun voittajat julkistettiin Kuva&Kamera messuilla 7.3. Messukeskuksessa, Helsingissä. Tilaisuuden juonsi Marco Bjurström. Vuoden Eduskuntakuva -sarja oli kilpailussa…

Lue lisää >
Kutsu Fotofinlandia 2014 -palkinnon julkistukseen >

Fotofinlandia 2014 -kilpailun 20 000 euron pääpalkinnon saaja julkistetaan perjantaina 7.3.2014 kello 11.30, kun päätuomari Stefan Lindfors on valinnut voittajan…

Lue lisää >
Tuhat näkökulmaa kuvaamiseen >

Kuva&Kamera-messujen ohjelma tarjoaa monipuolista sisältöä sekä ammattilaisille että harrastajille. Ohjelmissa on esillä koko kuvauksen kaari suunnittelusta ja kuvaamisesta kuvankäsittelyyn ja…

Lue lisää >