Osastojen ohjelmaa

Kimmo Ohtonen Canonin osastolla 5e41

Huippuvuoret ovat ainutlaatuinen ja mystinen paikka. Tule kuulemaan tarinoita, keskustelemaan ja kysymään luonnosta, olosuhteista sekä kamerakalustosta.

pe klo 17.30-18.30
la klo 11.00-12.00, klo 13.00-14.00 ja 15.00-16.00
su klo 11.00-12.00 ja klo 13.00-14.00

Ps.  Tuo mukanasi oma suosikkikuvasi muistitikulla. Tulostamme sinulle 25 x 40 cm valokuvatasoisen julisteen.

Suomen Valokuvahistoriallinen Yhdistys ry

Suomen Valokuvahistoriallisen Yhdistyksen tämän vuoden teema on Kaitafilmaus, suosittu 60 – 70-lukujen harrastus. Kaitafilmauksen harrastaminen on edelleen mahdollista, materiaaleja on saatavilla ja filmien kehityspalvelut on saatavana Tampereelta. Pyöritämme osastolla myös vanhoja harrastekaitafilmejä ja esittelemme laitteistoja.  Tietenkin mukana on myös vanhaa valokuvauksen  tekniikkaa ja kuvia. Arvioimme kävijöiden tuomien valokuvauslaitteiden kuntoa ja arvoa, ilmaiseksi

Osastolla 5b20

Metropolian osastolla toteutetaan live-actonia kuten infrapunahenkilökuvausta!

Metropolia osastolla 5b11

Kameralehti, Kameraseura ry

Osastolla valokuvaaja Harri Hietalan 3D-valokuvanäyttely. Lisäksi voit testata leikkiradalla miten kamerasi nappaa kuvan ratkaisevalla hetkellä. Osastonumero 5b31

Suomen Interfoto Oy:n osastolla 5a14 henkilökuvausta puhelimella

Liity seuraamme tänä viikonloppuna (pe-la-su) Suomen Interfoton osastolla. Gary Wornell esittelee tapaansa ottaa valokuvia iPhonella Phone-Print-Passion (Puhelin-Printti-Intohimo) -teemalla. Salamaton henkilökuvaus – abstrakti valokuvaus ja 645Pro app – kaikki tulostettuna saman tien Epson tulostimilla. Samalla on esillä Gary Wornellin Epsonille suunnittelema uutuus – maailman ohuin luonnonkuituinen tulostuspaperi – Japanese Kozo Paper Thin. Tule viihtymään.

Salamatukun osastolla 5a30

Lauantaina aina tasatunnein klo 13-17 järjestämme osastollamme 5e30 kuvaussessioita, jossa demoamme Jinbein akkusalamoita. Voit myös tuoda oman kamerasi ja testata salamoita!

Studiovarustamo marssittaa ammattilaiset kaiken kansan katsottavaksi ja valottaa valokuvauksen ammattilaisen arkea.

Studiovarustamo pystyttää huippuluokan ammattitekniikalla varustetun studion messuille. Osastollamme joukko valokuvauksen ammattilaisia kuvaa tuotteita, muotokuvia, muotia, ruokaa ja sporttia sekä kertoo vinkkejä valaisuun ja kuvaamiseen. Valokuvaajat kuvaavat kinokoon huippujärkkäreillä, keskikoon kameroilla ja palkkikameralla sekä kertovat tekniikoista laitteiden käytössä.

Tapahtumia on joka päivä messujen ajan. Tarkempi aikataulu julkaistaan Studiovarustamon nettisivuilla www.studiovarustamo.fi sekä kuvamessujen nettisivuilla.

Kuvaussession jälkeen valokuvaajat ovat paikalla osastolla jolloin yleisö voi kysellä ja pääsee itsekin testaamaan laitteita ammattilaisen avustuksella.

Studiovarustamon ständillä esillä, kokeiltavana ja käytössä ovat mm.

- Phase One digiperät ja keskikoon kamerat

- Broncolor salamalaitteet, studiovalot ja valonmuokkaimet

- Sinar palkkikamerat, digiperät, arkkitehtuuri- ja maisemakuvauskamerat

- Bowens salamalaitteet ja valonmuokkaimet

- Canon ammattilaitteet

- Orbitvu 3D/360º kuvausratkaisut

- Think Tank kamera- ja varustelaukut

- B&W varustelaukut

- Manfrotto ja Avenger jalustat ja tarvikkeet

- Photoflex heijastimet ja tarvikkeet

Osta ja myy!

Kameratori.fi pitää Kuva & Kamera -messuilla jälleen suosittua ostopöytää. Voit tuoda vanhat kamerasi ja valokuvaustarvikkeesi meille arvioitavaksi paikan päälle. Annamme tuotteistasi ilmaisen hinta-arvion, ja halutessasi voimme ostaa ne käteisellä rahalla paikan päällä. Myös vaihtokaupat onnistuvat.  Jos haluat nähdä messuilla jonkin tietyn Kameratorin myyntituotteen, niin ilmoita siitä etukäteen, jotta tuote tulee varmasti mukaan.

Äänestä Vuoden kuvakirja 2014 ja voita!

Vuoden kuvakirja 2014 -finaaliäänestys on käynnissä ifolorin messuosastollan 5d10. Tule selaamaan yllättäviä, luovia ja inspiroivia finaalikirjoja osastollemme ja äänestä suosikkiasi. Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan muun muassa upeilla kameraominaisuuksilla varustettu Nokia Lumia 1020 ja Kamera-lehden vuosikertoja.

Kerro oma onnenhetkesi #ifolorkirjamaraton’ssa ja voita!

Teemme #ifolorkirjamaraton-kampanjassa Ifolorkirjoja yhtäjaksoisesti yli 42 tuntia – myös sinut on kutsuttu mukaan! Osallistu jakamalla oma onnenhetkesi joko paikan päällä Kuva&Kamera -messuilla, Twitterissä hashtagilla #ifolorkirjamaraton tai osoitteessa www.ifolor.fi. Voit osallistua tekstillä tai kuvalla. Arvomme aina tasatunnein 50€ arvoisen ifolorin lahjakortin. Teemme onnenhetkistä Ifolorkirjan, joka julkaistaan kotisivuillamme.

Fimekon arvonta!

Fimeko arpoo messuilla joka päivä 400 € arvoisen Profoton softbox kitin kaikille salamalaitteille

Muistikauppa.fi

muistikauppa.fi osastolla kilpailu, jonka Pääpalkintona on ISAW Extreme action kamera, arvo 369,90€, linkki www.muistikauppa.fi/isaw-extreme-action-cam-lcd-p-2262.html

Lisäksi arvotaan 10kpl Transcend 16GB USB 3.0 muistitikkuja!

Uutiset

Kevätliikuntakausi avattiin vauhdikkaasti GoExpossa >

Kymmenien liikuntalajien kokeileminen sai kävijöiden posket punaisiksi viikonloppuna Messukeskuksessa. GoExpossa pääsi testaamaan liaanihyppyä, golfia, kumpuilevia fillariratoja ja lukuisia muita lajeja….

Lue lisää >